perjantai 12. huhtikuuta 2013

13. Pian on jäljellä vaan minä ja mun pää.

Otsikko on aasinsilta uuteen kypärään ja siihen kuinka se tosiaankin tuli tarpeeseen. Tosiaan viime viikonloppuna kun heitettiin popin kanssa voltti ja tulin pääedellä alas alkoi jo muutenkin vanha ja huonossa kunnossa oleva kypärä vedelä viimeisiä.. Ja sitten kaikenlisäksi vielä keskiviikkona maastossa onnistui herkas tipahtamaan ojaan ja taas oltiin nurin. Musta on aika kova saavutus saada viikon sisällä molemmat hevoset kaatumaan :D Ja tosiaan se alkoi olla jo kypärälle vikatikki joten tänään kun palkka oli tullut tilille niin suuntasin auton kohti espoon hipposporttia. Ja mukaan tarttui GPA speed air. Ihanan kallista... sinne menikin sitten yli puolet palkasta. Mutta toisaalta kyse on omasta hengestään niin miksi sitä turvallisuudestaan säästellä.


Kypärän lisäksi mukaan tarttui Bucacsen freedom sadeloimi popille, pirteän turkoosissa värissä. Popi teki viimesyksynä sadeloimelleen tepposet ja repi sen riekaleiksi joten uusi tuli ihan tarpeeseen. Värivaihtoehdot tosiaan oli oranssi ja turkoosi, ois varmaan pitäny ostaa hekulle kans. Sit oisivat pojat voinu hohtaa kilpaa.. :D
Napero ja uusi tyylikäs riepu!

Ja taitaa taas olla tarvetta kurvailla heppatarvikeliikkeen puolelle, ironisesti juuri samana päivävänä kun hankin kalliin uuden hienon kypärän niin mun köningsin nahkasaappaista hajoo vetskari... -.- GREAT! ja en siis omista mitään muita ratsastuskenkiä kun mun nahkasaappaat ja huomenna ois estevalmennus.. Niin mun tuuria, just kun pääsin eroon mun silmille tippuvasta kypärästä niin nyt sitten saappaiden vuoro.. elämä on liian kallista, yhyyy.. Niin ja ettei vielä olisi lisää hyvää sanottavaa niin keskiviikkoisessa ojarytäkässä mursin mun pikkurillin, TAAS! sama avulsiomurtuma pikkusormen nivelessä uusiutui minkä sain tammikuussa.. ELi sitten vielä teipataan sormia että pystyy ratsastamaan! mega super GREAT! Muuten viikko on kulunut ilman pahempia kämmejä. No tässä onkin ihan tarpeeksi yhdelle viikolle!

Herkas keskiviikkona terhakkana lähössä maastoon. Saralta kokeilussa hissikuolain, ihan huvikseen. :D

Keskiviikkona käytiin kans iltakävelyllä popin ja siljan ja timon kanssa missäs muuallakaan kun meidän taloyhtiön pihalla :D haha

Ja teipattu käsi <3 + rannekkin venähtänyt -.-

Herkas on so handsome :DD

Popi iltahölkällä. :)

Loppuun vielä video, tältä illalta kun popilla on hirmu tylsää maneesissa kun joutuu vaan seisoskella :D juoksutus on ihan lame juttu nakin mielestä. :D joo ja kaikissa kuvissa on herkaksella melkein eri kuolaimet, niin johtuu vaan siitä että on ollu joku ihme fiilis kokeilla eri kuolaimia. :D sileellä vain. hyppäämään en rupea muulla kun perus nivelellä :) 





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti