torstai 4. huhtikuuta 2013

11. Reeniä reeniä.

Rakkaat vatiaivot. <3
Arki on vaan läsähtänyt päin näköä. Ja kai se kevätkin sieltä joskus vielä tulee.. Viimevuonna tähän aikaan ei ollut enään hepoilla hokkeja.. Ja nyt pelloila on vielä joku 40cm kerros lunta?!?! Huoh, tule jo kesä!! yyyy.. Onneksi on sentään valosaa ja aurinko paistaa niin elämä ei ole niin masentavaa. :D Tosiaan oon treenaillu aika perus juttuja, vähän laiskasti. Kiinnostus on vähän hukassa kun hepat ei oo ollu niin hyvässä vireessä ja itsekkin vielä sairastelujen jäljiltä jollain talviunilla. Ja kaiken kukkuraks kun vähän alkanut sulaa niin hekulla on jo NYT jaloissa riviä ja popilla molemmissa takasissa hokkipolkemista impparit.. Että jee jee.. Niin rasittavaa. :D Noh ehkä se treenimotivaatio tulee takas kun viikonloppuna pääsee hyppäämään kun valmentaja palaa suomeen! Ei oo nyt oikeen tää kouluratsastus maistunut :s No onhan tässä ollut jo varmaan reilun kuukauden hullu treenibuusti päällä niin ehkä se on ihan normaalia että treenaus maistuu välillä vähän puulta. Siitä syystä oon sitten ottanu heppojen kanssa vähän höllempää. Tänäänkin käytiin 1h20min kävelemässä maastossa, olin hekulla ilman satulaa ja iskä talutti popia.

 Mutta nyt pitäis sit rupee vähän tutkailemaan ja suunnittelemaan kisakalenteria tulevalle kaudelle! IIIK. Jos mä nyt ryhdistäydyn ja tällä kaudella meen vähän useemmat kun ne yhet seurametrit kotikisoissa :D Aattelin alottaa kauden popin kanssa muutamalla 90cm ja metrillä ja kun metri alkaa sujua niin nousta rauhassa kymppiin. Hekun kanssa varmaan otan yhden tai kaksi metriä ja sit lähen hyppäämään kymppiä ja kahtakymppiä. Valmentajan mielestä realistiset tavotteet ois mennä loppukaudesta muutama 130luokkakin. OMG :D Katotaan miten käy.

Laitan loppuun viel vähän kuvia ja pikku videon eiliseltä popin ratsastelulta :) Menin aika kevyesti, eteen alas reenin.




Väistää väistää! aivotyö on kovaa ;)





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti